Aktivitetscenter

Ett aktivitetscenter eller aktivitetskub är perfekta leksaker för alla offentliga lekytor för barn! De passar på förskolan, i väntrummet, lekrummet i gallerian eller på restaurangen o.s.v.

De färgglada aktivitetscentren är fina och roliga blickfång i rummet som drar barnen till sig. Tack vare att alla delar sitter fast på aktivitetscentren är de mycket barnvänliga. Det finns inga lösa delar som kan stoppas i munnen och utgöra en kvävningsrisk. Det finns inte heller några långa snören som kan utgöra strypningsrisk eller vassa kanter att göra sig illa på.

Aktivitetscentret kan med fördel placeras på en matta mitt på golvet. Tack vara sin moderata storlek går de ofta att flytta runt gör möbleringen mer flexibel i ett rum. Centren roar flera barn samtidigt och de olika utmaningarna och funktionerna håller barnen sysselsatta länge.

De olika panelerna/sidorna har pedagogiska egenskaper där barnen får träna sin problemlösningsförmåga, sin finmotorik och öga-handkoordination.

Då modulerna inte har några lösa delar finns det inte heller några delar att städa upp när dagen är slut.

Aktivitetscentren är hygieniska då de är enkla att rengöra. Bara torka av med spray och trasa. Ytorna är lackade och tål därför att torkas av med desinfektionsmedel.

Aktivitetskuberna som erbjuds i butiken Smultronbyn Väntrumsmöbler är från tillverkaren Santoys. Aktivitetscenter som erbjuds är av hög kvalité och tål den användning och det höga slitage de utsätts för i en offentlig miljö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s