Sittgrupper för barn

Barnmöbler till offentlig miljö bör ha vissa egenskaper för att vara lämpade för detta ändamål. Eftersom de utsätts för stort slitage bör de ha en stadig konstruktion och extra hög kvalité. Ytfinishen ska vara fin, fri från ojämnheter och trästickor. De bör vara ytbehandlade för att tåla rengöring och de bör ha mjuka former samt kanter som inte gör illa barnen. Smultronbyn Väntrumsmöbler erbjuder sittgrupper från Erzi som uppfyller alla dessa krav och finns i flera olika varianter.

Erzis convertible set består av flexibla möbler som kan vändas, staplas och kombineras efter önskemål. Använd som hyllsystem, sittgrupp eller var för sig! Sitthöjd 16 eller 20 cm beroende på hur du vänder stol/bänk. Med ”ryggen” upp blir stolen eller bänket ett bord med bordshöjd på 34 cm. Stolen är 34 x 34 x 34 cm stor. Bänken är 69 x 34 x 34 cm stor.

 

Convertible Set

magic chair hight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s