Aktivitetsbord

Smultronbyn Väntrumsmöbler har ett stort utbud av specialtillverkade aktivitetsbord för lekhörnor och utrymmen i offentlig miljö. Alla dessa bord är rumsmagneter för nyfikna barn som får något roligt att plocka och leka med!

Inred en liten barnhörna i väntrummet, restaurangen, bilverkstaden, butiken eller på banken. Om barnen trivs gör oftast de vuxna det med eftersom de kan vänta, äta, handla eller umgås utan att oroas över att roa barnen.

Borden är anpassade för mellan 1-5 barn och många av bordet har s.k. anti-theft system som innebär att inga lösa delar kan komma bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s