Leksaker till väntrum

När du väljer leksaker till väntrum och offentliga lekrum är det viktigt att tänka på vilka åldrar barnen som besöker väntrummet har? Är det mycket små barn ska små lösa delar undvikas så att barnen inte riskerar att sätta delar i halsen.

Några enkla förslag på leksaker som passar de flesta barn är pussel, enkla spel och träleksaker som tål mycket lek. Klossar, dragleksaker och fordon är exempel på leksaker som roar många barn. Även stora mjuka byggkuddar brukar vara populärt.

I butiken Smultronbyn Väntrumsmöbler finner du några utvalda leksaker som passar de flesta offentliga utrymmen som vill ha lösa leksaker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s